fbpx

Rólunk

Ismerd meg a Vixi Tattoo csapatát!

Add meg bőrödnek a lehetőséget, hogy elmesélje saját egyedi történetét!

Célunk, hogy tetoválásod tükrözze a vágyaidat és életutad, ezzel létrehozva egy olyan mesterművet, ami méltósággal öregszik veled. Várunk luxus kialakítású tetováló szalonunkban, ahol 100 négyzetméteren teremtettünk egy exkluzív és kényelmes légkört. Számunkra mindig a te komfortod és elégedettséged a legfontosabb.

Szalonunkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden vendégünk egyedülálló és kényelmes érzéssel hagyja el a helyet. Kényelmes ülőhelyekkel és a legmodernebb berendezésekkel felszerelt stúdiónkban a legmagasabb szintű komfortot biztosítjuk számodra a tetoválás folyamán.

Büszkék vagyunk arra, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a tetoválások különböző stílusaiban. Legyen szó hagyományos, realisztikus, geometriai, vonalas, blackwork vagy akár vízfesték hatású tetoválásokról, csapatunk kiváló képességekkel és sokéves tapasztalattal rendelkezik minden területen. Minden alkotásunkat gondosan tervezzük és személyre szabjuk, hogy egyedi elképzeléseidet és stílusodat tükrözzük.

1 +
év tapasztalat
1 +
vendég
1
profi tetováló

Ismerd meg CSAPATUNKAT!

SCHÖFFER VIKTOR

A te elégedettséged
a legfontosabb!

Számunkra fontos, hogy minden vendégünk elégedetten távozzon és büszkén viselhesse művészi alkotását. Ezért folyamatosan fejlesztjük és képezzük magunkat, hogy mindig a legfrissebb és legkifinomultabb tetoválási technikákkal álljunk rendelkezésre.

Ha kérdésed van vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken. Készséggel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megvalósítani a tökéletes tetoválást a számodra, amely hűen tükrözi egyedi stílusodat és elképzeléseidet.

Fedezd fel bőröd rejtett történeteit,
mi segítünk feltárni.

Foglald le az időpontodat még ma és add meg a bőrödnek a lehetőséget, hogy szenvedéllyel megalkothassuk, amit te büszkén viselhetsz!
Várunk szeretettel szalonunkban, hogy elkészítsük életre szóló tetoválásodat. Tapasztald meg velünk a jelentéssel bíró művészet erejét!